Kontakta en Proffsig Städfirma i Stockholm

Letar ni efter en städfirma som kan hjälpa er med trapphuset? Vi är ett erfaret och väletablerat familjeföretag som utför städning av trapphus, slipning av golv och fastighetsservice. Vi utför varje arbetsmoment med hög kvalitet och stor noggrannhet – alltid med miljö i fokus. Tack vare vår stora kompetens är inget arbete för stort eller för litet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Städning av Trapphus

Oavsett om du vill städa hela eller en del av trapphuset så kan vi hjälpa dig.

Slipning av Golv

Vi har lång erfarenhet av slipning av sten- och marmorgolv. Kontakta oss idag!

Fastighetsskötsel

Ge bostadsrättsföreningen ett lyft genom återkommande fastighetsskötsel!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Trappstädning i Stockholm när det passar dig

  När du vänder dig till oss kan du vara säker på att du får en professionell och seriös aktör som jobbar med många större fastighetsägare och företag. Vi utför trappstädning på en daglig basis inom hela Stockholmsområdet. Det betyder att vi finns tillgängliga på Östermalm och på Södermalm, men också i Nacka, Värmdö, Hägersten, Sundbyberg, Solna och mycket mer. Vi vet hur viktigt det kan vara att få hjälp en specifik dag och därför är vi flexibla och har lätt att anpassa dagar och tider efter era behov.

  Renovering i Stockholm Vi kan hjälpa dig med många olika typer av renoveringar

  Kostnadsfri rådgivning och offert för fastighetsservice

  Har du frågor och funderingar gällande trappstädning eller vill du veta hur mycket fastighetsskötsel i form av renovering kommer att kosta? Genom att kontakta oss kan du få råd och vägledning om vad som passar dig bäst och naturligtvis kan vi även se till att få ut en offert. Innan en offert ser vi gärna att vi har ett personligt möte, för att ta reda på era specifika behov och förutsättningar.

  Vi träffar dig gärna personligen! 

  Att sätta ett pris på ett trapphus är inte lika enkelt som att sätta ett pris på en hemstädning till en privatperson. Därför vill vi gärna komma ut och träffa er och besöka trapphuset innan. Här tittar vi på vilka insatser som vi behöver göra, men det blir också lättare för oss att uppskatta materialåtgång och tidsåtgång, samt sätta ett korrekt pris.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Alexandra
   – Projektledare

   Nummer: 08-124 11 412
   Mail: offert@trappstadning-stockholm.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid fastighetsservice & trappstädning i Stockholm

   Kan en trappstädning öka värdet på fastigheten?

   Absolut! Genom att se till så att trapphuset är fräscht och snyggt blir fastigheten mer intressant för besökare och boende. Det, i sin tur, höjer fastighetens värde. Utöver trappstädning kan det även vara bra att utföra renoveringar med jämna mellanrum, t.ex. genom ommålning eller lagning av trasiga trappsteg.

   Vad kostar en trappstädning?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er renovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Utför ni polering av stengolv?

   Polering av stengolv är ett av våra expertisområden. Våra stenslipare har kunskap inom alla olika typer av stengolv och kan se till att ge glans och liv till ert trapphus igen. Stenslipning är mycket effektivt när man snabbt vill skapa stor förändring.

   Är renoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge det finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Våra senaste Projekt Axplock av våra referensprojekt i Stockholm

   Café Tranan. Vasastan

   Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

   Narvavägen 21-23

   Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

   Brf Tornslingan. Trångsund

   Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Alexandra
    – Projektledare

    Nummer: 08-124 11 412
    Mail: offert@trappstadning-stockholm.se