Trappstädning i Stockholm

Kontakta en Proffsig Städfirma i Stockholm

Letar ni efter en städfirma som kan hjälpa er med trapphuset? Vi är ett erfaret och väletablerat familjeföretag som utför städning av trapphus, slipning av golv och fastighetsservice. Vi utför varje arbetsmoment med hög kvalitet och stor noggrannhet – alltid med miljö i fokus. Tack vare vår stora kompetens är inget arbete för stort eller för litet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Städning av Trapphus

Oavsett om du vill städa hela eller en del av trapphuset så kan vi hjälpa dig.

Slipning av Golv

Vi har lång erfarenhet av slipning av sten- och marmorgolv. Kontakta oss idag!

Fastighetsskötsel

Ge bostadsrättsföreningen ett lyft genom återkommande fastighetsskötsel!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering i Stockholm

Vi kan hjälpa dig med många olika typer av renoveringar

Previous slide
Next slide

Trappstädning i Stockholm när det passar dig

När du vänder dig till oss kan du vara säker på att du får en professionell och seriös aktör som jobbar med många större fastighetsägare och företag. Vi utför trappstädning på en daglig basis inom hela Stockholmsområdet. Det betyder att vi finns tillgängliga på Östermalm och på Södermalm, men också i Nacka, Värmdö, Hägersten, Sundbyberg, Solna och mycket mer.

Vi vet hur viktigt det kan vara att få hjälp en specifik dag och därför är vi flexibla och har lätt att anpassa dagar och tider efter era behov.

Kostnadsfri rådgivning och offert för fastighetsservice

Har du frågor och funderingar gällande trappstädning eller vill du veta hur mycket fastighetsskötsel i form av renovering kommer att kosta? Genom att kontakta oss kan du få råd och vägledning om vad som passar dig bäst och naturligtvis kan vi även se till att få ut en offert. Innan en offert ser vi gärna att vi har ett personligt möte, för att ta reda på era specifika behov och förutsättningar.

Vi träffar dig gärna personligen! 

Att sätta ett pris på ett trapphus är inte lika enkelt som att sätta ett pris på en hemstädning till en privatperson. Därför vill vi gärna komma ut och träffa er och besöka trapphuset innan. Här tittar vi på vilka insatser som vi behöver göra, men det blir också lättare för oss att uppskatta materialåtgång och tidsåtgång, samt sätta ett korrekt pris.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 412
E-mail: offert@trappstadning-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor som uppkommer vid fastighetsservice & trappstädning i Stockholm

Absolut! Genom att se till så att trapphuset är fräscht och snyggt blir fastigheten mer intressant för besökare och boende. Det, i sin tur, höjer fastighetens värde. Utöver trappstädning kan det även vara bra att utföra renoveringar med jämna mellanrum, t.ex. genom ommålning eller lagning av trasiga trappsteg.

En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er renovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

Polering av stengolv är ett av våra expertisområden. Våra stenslipare har kunskap inom alla olika typer av stengolv och kan se till att ge glans och liv till ert trapphus igen. Stenslipning är mycket effektivt när man snabbt vill skapa stor förändring.

RUT/ROT-avdrag kan endast användas om du anlitar oss för hjälp i din egen bostad. BRF:er och företag har således inte möjlighet att använda sig av avdraget, men kan istället dra av momsen på arbetet. På så sätt blir kostnaderna ändå lägre och mer bekväma.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 412
E-mail: offert@trappstadning-stockholm.se

Vill du bli kontaktad?