Stenslipning av Golv i Stockholm

Sten är ett mycket starkt och hållbart material, men med tiden kan den förlora sin glans. Vi hjälper dig att renovera och putsa upp dina golv, oavsett vilket stenmaterial de är tillverkade i. Med oss blir golven en fröjd för ögat och får en ökad livslängd. Vi finns här för att hjälpa dig med underhåll, renovering och slipning, oavsett kundgrupp. Kontakta oss för en fri offert idag!

Slipa Stengolv

Med hjälp av spackling, slipning & polering kan vi ge det en ny & fräsch look.

Slipa Betonggolv

Tack vare vår expertis kan vi se till att ge ditt betonggolv livet tillbaka.

Slipa Marmorgolv

Genom en ordentlig slipning kan vi se till att återställa ert marmorgolvs naturliga skönhet igen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Söker ni hjälp med att Slipa & Polera ert Stengolv i Stockholm? Vi fräschar upp stenen i trapphuset

  Ett fräscht golv ger ett bra första intryck

  Med oss kan du få hjälp med både renovering och slipning av alla typer av stengolv. Våra stenslipare arbetar regelbundet med olika stentyper och har således stor kunskap om materialets olika egenskaper och egenheter. På så sätt kan vi se till att alltid erbjuda effektiva och smidiga lösningar för tillfällig såväl som löpande underhållning.

  Regelbundet underhåll ger minskade totalkostnader

  Att utföra professionell golvvård är viktigt. Det ser till att öka golvets livslängd och ger er ett golv som är snyggt att titta på. Som om detta inte vore tillräckligt så kan en regelbunden golvvård också sänka totalkostnaderna över tid. Ju oftare du ser över golvet, desto mindre är risken att du behöver utföra större renoveringar som kostar mycket pengar.

  Stenslipning med kunden i fokus

  Tack vare vår långa erfarenhet och våra många samarbeten med olika kundgrupper kan vi se till att skräddarsy varje golvslipning efter behov. Vi lyssnar till dina önskemål och ser till att arbetet blir så smidigt och bekymmersfritt som möjligt. Vill du bolla idéer eller ställa frågor innan din stenslipning är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi har alltid personal på plats som är redo att hjälpa dig.

  Så fungerar stenslipning

  När vi utför en golvslipning av ditt stengolv ser vi till att göra det mer hållbart, finare och mer lättskött. En stenslipning startar alltid genom att vi tar bort den slitna ytan. Genom att göra detta kan vi få fram en frisk och fin yta på stengolvet. Skulle det finnas sprickor eller skador ser vi naturligtvis till att spackla dessa först, innan vi lägger på den slutgiltiga finishen.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Alexandra
   – Projektledare

   Nummer: 08-124 11 412
   Mail: offert@trappstadning-stockholm.se

   Golvslipning för alla kundgrupper

   Förr var stengolv något som främst associerades med trapphus, men idag kan man se stengolv även i företag såväl som hos fastighetsägare. Stengolv hittar du även i industrilokaler och köpcentrum, vilket oftast innefattar större ytor och mer omfattande projekt. För oss är inget arbete för stort eller för litet. Vi hjälper dig med stengolvet i fastigheten såväl som i ditt trapphus eller på ditt kontor.

   ROT-avdrag för privatpersoner

   Vår huvudsakliga kundgrupp är fastighetsägare och BRF:er, men det innebär inte att vi inte hjälper även privatpersoner. Som privatperson kan du anlita oss om du vill fräscha upp ditt stengolv i hemmet. Då vi är registrerade för F-skatt kan du använda dig av ROT-avdraget. Det enda som krävs är ditt personnummer och därefter sköter vi all kontakt med Skatteverket. Din faktura är alltid reducerad och klar när du får den.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas detta städningsföretag!

   BRF, Östermalm

   Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!

   BRF, Vasastan

   Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

   BRF, Norrmalm

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid fastighetsservice & trappstädning i Stockholm

   Kan en trappstädning öka värdet på fastigheten?

   Absolut! Genom att se till så att trapphuset är fräscht och snyggt blir fastigheten mer intressant för besökare och boende. Det, i sin tur, höjer fastighetens värde. Utöver trappstädning kan det även vara bra att utföra renoveringar med jämna mellanrum, t.ex. genom ommålning eller lagning av trasiga trappsteg.

   Vad kostar en trappstädning?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er renovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Utför ni polering av stengolv?

   Polering av stengolv är ett av våra expertisområden. Våra stenslipare har kunskap inom alla olika typer av stengolv och kan se till att ge glans och liv till ert trapphus igen. Stenslipning är mycket effektivt när man snabbt vill skapa stor förändring.

   Kan man använda RUT/ROT-avdrag för trappstädning eller golvslipning?

   RUT/ROT-avdrag kan endast användas om du anlitar oss för hjälp i din egen bostad. BRF:er och företag har således inte möjlighet att använda sig av avdraget, men kan istället dra av momsen på arbetet. På så sätt blir kostnaderna ändå lägre och mer bekväma.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Café Tranan. Vasastan

   Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

   Narvavägen 21-23

   Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

   Brf Tornslingan. Trångsund

   Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Alexandra
    – Projektledare

    Nummer: 08-124 11 412
    Mail: offert@trappstadning-stockholm.se