Trappstädning i Stockholm

Slipa & Polera marmorgolv i Stockholm

Marmor är ett material som länge har varit mycket exklusivt och populärt, men att hantera marmor kräver högsta grad av försiktighet. Tack vare vår långa erfarenhet av slipning och polering av marmorgolv kan vi se till att hjälpa dig. Här krävs specialutrustning, kunskap och utbildning, något som alla våra stenslipare har. Kontakta oss idag för ett gratis prisförslag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Slipa Marmorgolv

Professionell slipning och renovering av marmorgolv. Kontakta oss idag!

Polera Marmorgolv

Polering av golv i fastigheter såväl som i ditt trapphus eller på ditt kontor.

Golvvård

Vi har djup kompetens inom golvvård av alla slags golvmaterial.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behöver ni hjälp med att Slipa & Polera ert Marmorgolv i Stockholm?

Vi har alltid personal på plats som är redo att hjälpa dig. Snabb & effektiv polering av golv.

Professionell slipning och renovering av marmorgolv i Stockholm

Det finns flera orsaker till varför marmor blivit ett så populärt material. Vi tror främst att det handlar om materialets skönhet och elegans, men för att lyckas behålla detta är det viktigt med regelbundet underhåll. Marmor behöver rengöras, slipas och poleras för att hållas snyggt. När du anlitar oss får du en fläckfri, tyst och miljövänlig process.

Renovera och fräscha upp ett befintligt marmorgolv

Har det uppstått skador i marmorgolvet? Sprickor är ett exempel på vanligt förekommande problem. Med hjälp av spackling, slipning och polering kan vi renovera det golv som ni har och ge det en ny och fräsch look. Du hittar oss inom hela Storstockholm med omnejd och vi hjälper företag, fastighetsägare & BRF:er.

Vi ger ditt marmorgolv livet tillbaka

Smuts, väder och vind och repor kan få vilket exklusivt marmorgolv som helst att blekna, men genom en ordentlig rengöring kan du se till att återställa dess naturliga skönhet igen. Efter många år kan marmorgolv bli fläckiga och repiga, vilket är tydliga tecken på slitage. Tack vare vår expertis kan vi se till att ge ditt golv livet tillbaka. Vi tar oss an både enkla som mer omfattande arbeten.

Bra service till konkurrenskraftiga priser 

Vi vill inte att pris eller kvalitet ska vara anledningen till att du väljer ett annat företag och därför ser vi till att alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser, utan att tumma på servicen. Det är en mycket svårslagen kombination som vi har lyckats anamma och som har gett oss ett stort och bra kontaktnät av nöjda kunder och samarbetspartners.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 412
E-mail: offert@trappstadning-stockholm.se

Alla yrkesgrupper under ett och samma tak 

Det ska vara enkelt och bekymmersfritt att få sina marmorgolv restaurerade av oss och därför ser vi till att erbjuda projektledning inom alla yrkesgrupper. Det betyder att du inte behöver vända dig till en underleverantör när du använder dig av oss. Utöver golvslipning kan vi också erbjuda professionella snickare, målare, elektriker, murare och rörmokare.

Stenslipning i hemmet – Det löser vi!

Visste du att du även kan anlita oss för privata uppdrag? Vi hjälper dig som privatperson att få ditt marmorgolv polerat och snyggt igen med smarta och effektiva metoder. När du anlitar oss i privat syfte har du också möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig 30 % reducerat pris på den totala arbetskostnaden.

Kostnadsfri offert när du kontaktar oss

Är du intresserad av att veta hur mycket arbetet kommer att gå på? Då vill vi gärna prata mer med dig och komma ut och titta på golven. Detta gör vi genom ett enkelt och kostnadsfritt hembesök där du inte binder dig till någonting. Här tittar vi på förutsättningarna och lyssnar på dina önskemål och behov.

Hör av dig idag för att slipa & polera ert golv!

Därefter ser vi till att få ut en offert där vi också kan uppskatta tidsåtgång. När du är redo är det bara att höra av dig så bokar vi in en tid!

Vanliga frågor

Vanliga frågor som uppkommer vid fastighetsservice & trappstädning i Stockholm

Absolut! Genom att se till så att trapphuset är fräscht och snyggt blir fastigheten mer intressant för besökare och boende. Det, i sin tur, höjer fastighetens värde. Utöver trappstädning kan det även vara bra att utföra renoveringar med jämna mellanrum, t.ex. genom ommålning eller lagning av trasiga trappsteg.

En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er renovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

Polering av stengolv är ett av våra expertisområden. Våra stenslipare har kunskap inom alla olika typer av stengolv och kan se till att ge glans och liv till ert trapphus igen. Stenslipning är mycket effektivt när man snabbt vill skapa stor förändring.

RUT/ROT-avdrag kan endast användas om du anlitar oss för hjälp i din egen bostad. BRF:er och företag har således inte möjlighet att använda sig av avdraget, men kan istället dra av momsen på arbetet. På så sätt blir kostnaderna ändå lägre och mer bekväma.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 412
E-mail: offert@trappstadning-stockholm.se

Vill du bli kontaktad?