Slipa & Polera Marmorgolv i Stockholm

Marmor är ett material som länge har varit mycket exklusivt och populärt, men att hantera marmor kräver högsta grad av försiktighet. Tack vare vår långa erfarenhet av slipning och polering av marmorgolv kan vi se till att hjälpa dig. Här krävs specialutrustning, kunskap och utbildning, något som alla våra stenslipare har. Kontakta oss idag för ett gratis prisförslag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Slipa Marmorgolv

Professionell slipning och renovering av marmorgolv. Kontakta oss idag!

Polera Marmorgolv

Polering av golv i fastigheter såväl som i ditt trapphus eller på ditt kontor.

Golvvård

Vi har djup kompetens inom golvvård av alla slags golvmaterial.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöver ni hjälp med att Slipa & Polera ert Marmorgolv i Stockholm? Vi har alltid personal på plats som är redo att hjälpa dig. Snabb & effektiv polering av golv.

  Professionell slipning och renovering av marmorgolv i Stockholm

  Det finns flera orsaker till varför marmor blivit ett så populärt material. Vi tror främst att det handlar om materialets skönhet och elegans, men för att lyckas behålla detta är det viktigt med regelbundet underhåll. Marmor behöver rengöras, slipas och poleras för att hållas snyggt. När du anlitar oss får du en fläckfri, tyst och miljövänlig process.

  Renovera och fräscha upp ett befintligt marmorgolv

  Har det uppstått skador i marmorgolvet? Sprickor är ett exempel på vanligt förekommande problem. Med hjälp av spackling, slipning och polering kan vi renovera det golv som ni har och ge det en ny och fräsch look. Du hittar oss inom hela Storstockholm med omnejd och vi hjälper företag, fastighetsägare & BRF:er.

  Vi ger ditt marmorgolv livet tillbaka

  Smuts, väder och vind och repor kan få vilket exklusivt marmorgolv som helst att blekna, men genom en ordentlig rengöring kan du se till att återställa dess naturliga skönhet igen. Efter många år kan marmorgolv bli fläckiga och repiga, vilket är tydliga tecken på slitage. Tack vare vår expertis kan vi se till att ge ditt golv livet tillbaka. Vi tar oss an både enkla som mer omfattande arbeten.

  Bra service till konkurrenskraftiga priser 

  Vi vill inte att pris eller kvalitet ska vara anledningen till att du väljer ett annat företag och därför ser vi till att alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser, utan att tumma på servicen. Det är en mycket svårslagen kombination som vi har lyckats anamma och som har gett oss ett stort och bra kontaktnät av nöjda kunder och samarbetspartners.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Alexandra
   – Projektledare

   Nummer: 08-124 11 412
   Mail: offert@trappstadning-stockholm.se

   Alla yrkesgrupper under ett och samma tak 

   Det ska vara enkelt och bekymmersfritt att få sina marmorgolv restaurerade av oss och därför ser vi till att erbjuda projektledning inom alla yrkesgrupper. Det betyder att du inte behöver vända dig till en underleverantör när du använder dig av oss. Utöver golvslipning kan vi också erbjuda professionella snickare, målare, elektriker, murare och rörmokare.

   Stenslipning i hemmet – Det löser vi!

   Visste du att du även kan anlita oss för privata uppdrag? Vi hjälper dig som privatperson att få ditt marmorgolv polerat och snyggt igen med smarta och effektiva metoder. När du anlitar oss i privat syfte har du också möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig 30 % reducerat pris på den totala arbetskostnaden.

   Kostnadsfri offert när du kontaktar oss

   Är du intresserad av att veta hur mycket arbetet kommer att gå på? Då vill vi gärna prata mer med dig och komma ut och titta på golven. Detta gör vi genom ett enkelt och kostnadsfritt hembesök där du inte binder dig till någonting. Här tittar vi på förutsättningarna och lyssnar på dina önskemål och behov.

   Hör av dig idag för att slipa & polera ert golv!

   Därefter ser vi till att få ut en offert där vi också kan uppskatta tidsåtgång. När du är redo är det bara att höra av dig så bokar vi in en tid!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas detta företag!

   BRF, Östermalm

   Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!

   BRF, Vasastan

   Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

   BRF, Norrmalm

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid fastighetsservice & trappstädning i Stockholm

   Hur mycket kostar det att renovera?

   Det kan variera vad det kostar att renovera beror på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Kan en trappstädning öka värdet på fastigheten?

   Absolut! Genom att se till så att trapphuset är fräscht och snyggt blir fastigheten mer intressant för besökare och boende. Det, i sin tur, höjer fastighetens värde. Utöver trappstädning kan det även vara bra att utföra renoveringar med jämna mellanrum, t.ex. genom ommålning eller lagning av trasiga trappsteg.

   Utför ni polering av stengolv?

   Polering av stengolv är ett av våra expertisområden. Våra stenslipare har kunskap inom alla olika typer av stengolv och kan se till att ge glans och liv till ert trapphus igen. Stenslipning är mycket effektivt när man snabbt vill skapa stor förändring.

   Kan man använda RUT/ROT-avdrag för trappstädning eller golvslipning?

   RUT/ROT-avdrag kan endast användas om du anlitar oss för hjälp i din egen bostad. BRF:er och företag har således inte möjlighet att använda sig av avdraget, men kan istället dra av momsen på arbetet. På så sätt blir kostnaderna ändå lägre och mer bekväma.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Café Tranan. Vasastan

   Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

   Narvavägen 21-23

   Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

   Brf Tornslingan. Trångsund

   Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städning!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Alexandra
    – Projektledare

    Nummer: 08-124 11 412
    Mail: offert@trappstadning-stockholm.se